Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία μας Dorothy’s Accessories ιδρύθηκε το 2021 στο Βόλο μετά από μία μεγάλη επιθυμία να προσφέρει στο γυναικείο κοινό και όχι μόνο μία συλλογή από αξεσουάρ, κοσμήματα, τσάντες, πασμίνες και τα λοιπά. Εμπλουτίζοντας την συνεχώς με νέα σχέδια και άριστη ποιότητα. Στόχος μας η εμπιστοσύνη και η προτίμηση στην αγορά προϊόντων μας που με πολύ αγάπη διαλέγουμε για εσάς ακολουθώντας την τάση της μόδας.

Γνωρίζοντας μεν τον μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει ήδη στην αγορά ο λόγος για τον οποίο η εταιρεία μας ξεχωρίζει είναι η άμεση εξυπηρέτηση ή συμβουλή σε οτιδήποτε προκύψει. Αναμένουμε τις προτάσεις σας και τις ιδέες σας για τη βελτίωση ή προσθήκη διαφόρων πού θα θέλατε να δείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Ακόμη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρίσκεται διαφορετικές προσφορές κάθε εβδομάδα.

Είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε οποιαδήποτε συμβουλή χρειαστείτε για κάποιο συνδυασμό ή για οποιοδήποτε δώρο πού θα θέλατε να επιλέξετε για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω του email μας στη φόρμα που βρίσκεται παρακάτω και μέσα από τα social media Instagram – Facebook.

Δοκιμάστε λοιπόν τη συλλογή μας και εμείς θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας να ικανοποιούμε τις ανάγκες σας πάντα με όλη μας την αγάπη και την εμπιστοσύνη που θα μας παρέχετε.

Με εκτίμηση και σεβασμό σε όλους σας και με ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξη που μας προσφέρετε σε οποιοδήποτε αγορά σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Καλάθι αγορών